Tech

Xiaomi lanson klone të AirPodsit, kushtojnë 30 dollarë

Xiaomi lanson klone të AirPodsit, kushtojnë 30 dollarë

Xiaomi njihet për aksesorë të thjeshtë e të lirë aq sa njihet edhe për smartfonët e saj, e së fundi ka tërhequr vëmendjen me kufjet me wireless në stil të AirPodsëve, që kushtojnë më pak se 30 dollarë.

Ato quhen AirDots dhe kryejnë funksion të njëjtë sikurse produkti i Applet, transmeton koha.net.