Tech

Galaxy Note8 dhe S8/S8+ së shpejti bëhen me Android One UI

 

Pasi Samsungu ka prezantuar ndërfaqen e re të përdoruesit – One UI, në panairin e teknologjisë SDC 2018, shumica kanë pyetur se cilat smartfonë të këtij gjiganti do të marrin pamjen e re.

Sipas një raporti të fundit nga ekipi i zhvilluesve në Kore, Galaxy Note8 do të jetë smartfoni që do të përditësohet me këtë ndërfaqe të re të përdoruesit.