Tech

Samsung paralajmëron smartfon të ri me 6 kamera

 

Samsungu do të sjellë një inovacion të fuqishëm teknologjik me Galaxy S10, që do të jetë maja e ardhshme e smartfonëve që kompania koreanojugore do të paraqesë në fillim të vitit 2019, e cila do të shënojë edhe dhjetëvjetorin e serisë “S”.

Shumë më i fuqishëm, kushtuar përvjetorit të dhjetë, ai do të quhet “Beyond X” (Përtej X) dhe do të jetë një “përbindësh” me 6 kamera, si dhe do të ofrojë mbështetje për rrjetin 5G.