Tech

Galaxy S10 mund të vijë me 12 GB RAM dhe 1TB memorie të brendshme

Galaxy S10 mund të vijë me 12 GB RAM dhe 1TB memorie të brendshme

Versioni me rrjetin më të ri 5G i Galaxy S10-shit do të jetë një përbindësh i vërtetë sipas analistëve. Plot 12 GB RAM dhe 1 TB memorie të brendshme premtojnë analistët e ‘GF Securities’ për versionin e rangut të lartë të Samsungut.

Gjithashtu, sipas tyre, Galaxy S10 pritet të vijë me ekran 6.7-inç dhe katër kamera në pjesën e pasme dhe dy në pjesën e përparme, duke çuar totalin në gjashtë kamera.