Tech

Konfirmohet ekrani i sheshtë i Galaxy S10

 

Gjiganti i teknologjisë, Samsung, do të prezantojë modelin bazik Galaxy S10 vitin e ardhshëm së bashku me versionet premium dhe tashmë dihet se nuk do të vijë me skanerin nën-ekran dhe ndoshta do të ketë ekran të sheshtë për të mbajtur koston e ulët.