Tech

Fotografohet në fabrikë prototipi i Galaxy S10+

 

Gati tri muaj para lansimit dhe vetëm disa ditë nga shfaqja e dizajnit të tij në një video, tani është fotografuar prototipi i modelit Galaxy S10+ të Samsungut gjatë testimeve në një nga fabrikat e kompanisë.