Tech

Apple dhe Amazon mohojnë se janë përgjuar nga autoritetet kineze

Apple dhe Amazon mohojnë se janë përgjuar nga autoritetet kineze

Prodhuesi i njohur për harduer, Super Micro Computer, u tha konsumatorëve se pas një hetimi nga një firmë e jashtme, nuk është gjetur asnjë provë që harduerët e saj kanë të integruar çipe përgjimi.

SMC u bë i njohur kur Bloomberg publikoi një raport i cili thoshte se Apple dhe Amazon janë përgjuar nga autoritetet kineze të cilët kanë integruar çipe përgjimi tek harduerët e përdorura tek qendrat e të dhënave.