Tech

Samsung Galaxy S10 Lite do të ketë skajet më të vogla

Samsung Galaxy S10 Lite do të ketë skajet më të vogla

Samsung Galaxy S10 Lite (ndoshta nuk është emri përfundimtar) është model interesant sepse do të jetë i vetmi në serinë e re me ekran të sheshtë (5.8-inç).

Pjesët anësore të lakuara te modelet tjera i bëjnë të duken më të vogla skajet (hapësira mes ekranit dhe kornizës së telefonit) e tyre, transmeton Koha.net. Megjithatë, ekrani i sheshtë që është parë në fotografinë e publikuar nga @IceUniverse ka një simetri të mirë në të, shkruan gsmarena.