Tech

Samsungu planifikon të sjellë vitin e ardhshëm televizorë me me Bixby dhe Google Assistant

Samsungu planifikon të sjellë vitin e ardhshëm televizorë me me Bixby dhe Google Assistant

CES 2019 është pranë dhe të gjithë po përgatiten për të mësuar rreth produkteve elektronike që do të debutojnë gjatë vitit.

Në mesin e tyre janë edhe televizorët e sipas Variety, Samsung ka planifikuar disa modele të cilët do të përmirësohen në disa drejtime si pajisja me inteligjencën artificiale apo audio më cilësore.