Tech

Galaxy A50 me kamerë 24MP dhe bateri 4000mAh

 

Modeli më i ri i prodhuesit koreano-jugor Samsung Galaxy A50 do të ketë bateri 4000mAh dhe kamerë kryesore 24MP në anën e pasme.

Kapaciteti i baterisë padyshim do të jetë adekuat, por ende nën atë që parashikohet për Galaxy M20, i cili pritet të jetë 5000mAh.