Tech

Apple iTunes, pjesë e televizorëve të rinj Smart të Samsungut

Apple iTunes, pjesë e televizorëve të rinj Smart të Samsungut

Nëse partneriteti mes Samsungut dhe Applet ishte në listën tuaj të parashikimeve për 2019-ën, atëherë ia keni qëlluar. Samsungu, sot në panairin e teknologjisë CES 2019, ka zbuluar se Apple do të sjellë iTunes (aplikacioni për muzikë) në televizorët e saj Smart, së bashku me mbështetjen për AirPlay 2 (aplikacioni për shpërndarjen e videove, fotove, muzikës, etj., në televizorë).

Aplikacioni në fakt do të quhet “iTunes Movies and TV Shows”, dhe do të jetë në dispozicion për mbi 100 shtete, transmeton Koha.net. Megjithatë, mbështetja për AirPlay 2 do të jetë në dispozicion për 190 shtete.