Tech

Shitjet e iPhone kanë rënë për 15 %

Shitjet e iPhone kanë rënë për 15 %

Apple sot ka publikuar rezultatet financiare për çerekun e katërt të vitit të kaluar, dhe ato nuk duken shumë të mira.

Në mes të tetorit e dhjetorit të 2018-ës, shitjet e iPhone kanë rënë për 15 për qind.