Tech

iFixit: Galaxy S10 i vështirë për servisim

 

Sipas testit më të ri të telefonit të sapolansuar Samsung Galaxy S10, pajisja nuk do të jetë e lehtë për t'u servisuar dhe për t'u riparuar. Çmontimi i telefonit në laboratorin iFixit, pajisjes ia dha një vlerësim prej 3/10 për mundësinë e riparimit (10 jepet për servisimin më të lehtë), raporton iFixit.

Image