Tech

iPhone i ri do të mund të shpërndajë energjinë e baterisë me pajisjet tjera për Wirelessit

iPhone i ri do të mund të shpërndajë energjinë e baterisë me pajisjet tjera për Wirelessit

Huawei dhe Samsung në kuadër të modeleve të tyre më të fundit paraqitën një mundësi të dobishme për të mbushur pa tela (me Wireless) pajisjet e tjera, e cila lejon përdoruesit që energjinë e baterisë ta ndajnë me ata që kanë nevojë.

Këtë opsion mund ta ketë edhe modeli i ardhshëm i iPhonet, dhe kjo mund të dëgjohet se Apple po planifikon ta zbatojë në modelet e reja.