Tech

Samsungu prezanton seritë e reja të optimizuesve të zërit

 

Samsungu ka lansuar dy bokset e reja të serisë Q që prezantojnë teknologjinë Samsung Acoustic Beam, si dhe funksionin e ri të përshtatjes së zërit.

Si pjesë e një bashkëpunimi të Samsung Audio Lab dhe Harman Kardon, bokset HW-Q70R dhe HW-Q60R janë më të mençur se më parë, duke ofruar një eksperiencë sa më të gjallë të zërit për teatro në shtëpi.