Tech

Kompania Red Rock Analytics padit Apple

Kompania Red Rock Analytics padit Apple

Apple është aktualisht në një betejë të madhe në gjykata kundër Qualcomm, dhe kompania nga Kupertino tani duhet të përballet edhe me një padi.

Kësaj radhe, Apple dyshohet se ka shkelur licencat për patentat Wi-Fi në pronësi të Red Rock Analytics, transmeton ksp.