Tech

Inteli heq dorë nga teknologjia 5G për telefona

Inteli heq dorë nga teknologjia 5G për telefona

Pas një marrëveshjeje të papritur midis Apple dhe Qualcomm, Inteli çuditërisht njoftoi se nuk do të prodhojë modem 5G për telefonat.

Apple ka ndërmend të zëvendësojë Qualcomm me Intel në lidhje me modemin 5G për pajisjet iPhone, por problemet me zbatimin e teknologjisë 5G janë arsyeja pse teknologjia nuk ka gjasa të jetë në iPhone këtë vit, transmeton kp.