Tech

Shtyhet lansimi i Samsung Galaxy Fold

Foto: The Verge
 

Galaxy Fold tashmë kishte disa probleme para lansimit dhe tani problemet vazhdojnë.

Samsung ka njoftuar se do të shtyjë konferencat e tij për shtyp në Hong Kong dhe Shanghai, fillimisht të planifikuar për 23 dhe 24 prill. Deri më tani, nuk është shtyrë lansimi i këtij smartfoni të palosshëm në SHBA, i planifikuar për 26 prill.