Tech

Sony pëson rënie rekorde të shitjes së smartfonëve

 

Dega për pajisje mobile e kompanisë Sony, ka regjistruar rezultate negative për një kohë të gjatë dhe kohët e fundit është bashkuar me departamentet e tjera me qëllim të përmirësimit të biznesit të tij.

Megjithatë, problemet e departamentit për pajisje mobile ende po vazhdojnë, dhe në tre muajt e parë të këtij viti, kompania ka shitur 1.1 milion pajisje të mençura, që është një shifër e ulët rekorde e shitjeve.