Tech

Dizajni i iPhone XR2 të Apple shfaqet online

Dizajni i iPhone XR2 të Apple shfaqet online

Duke ndjekur vizatimet skematike, dizajneri grafik Hasan Kaymak kthehet me pamje për dizajnin e iPhone XR të ardhshëm. Dhe rezultatet tregojnë pse ky do të jetë iPhone i ri për të blerë.

Lajm kryesor është se Apple ka kthyer në thelb iPhone XR2 në një version të shkëlqyeshëm dhe më të gjallë të dizajnit të iPhone XS, por me një harduer të përmirësuar për 2019. Kjo përfshin një përmirësim në kamerat e dyfishta të pasme së bashku me adaptimin e dy nga tre lenteve masive të reja në iPhone 11.