Tech

Sony dhe Microsoft bashkëpunim në fushën e lojërave online

 

Gjiganti japonez në fushën e elektronikës Sony dhe gjiganti i pajisjeve amerikane Microsoft njoftuan sot bashkëpunimin në fushën e lojërave të transmetuara në kohë reale, edhe pse prej vitesh ata konkurrojnë mes tyre.

Dy kompanitë nënshkruan një letër bashkëpunimi ku shprehin vullnetin për të studiuar zhvillime të përbashkëta që do të shoqërojë shërbimet e tyre në fushën e lojërave të transmetuara në kohë reale, e gjitha në bazën e platformës ‘’Azure de Microsoft’’.