Tech

Punëtorët e Snapchatit ndërhynë tek të dhënat e përdoruesve

 

Disa punonjës të Snapchatit, një aplikacion shumë popullor sidomos për adoleshentët për mesazhet që zhduken pas një farë kohe, kanë marrë, në mënyrë jo formale, informacione për përdoruesit.

Lajmi u dha nga sajti i kërkesave Motherboard. Qasja për lokalizimin, numrin e telefonit dhe email-it të njerëzve u bë falë një instrumenti në brendësi të aplikacionit, fillimisht për të kënaqur kërkesat e policisë.