Tech

Sony WF-1000XM3, kufjet pa tel me izolim aktiv të zhurmës

 

Sony vazhdimisht zgjeron linjën e vet të produkteve të dedikuara për ofrimin e përvojave sa më të mira zanore. Kështu kjo kompani tani ka prezantuar kufjet e vërteta pa tel WF-1000XM3.

Këto kufje kanë teknologjinë “dual noise sensor”, çipin e ri Bluetooth, mbushjen e shpejtë, dhe të tjera, përcjell FoneArena.