Tech

Kartela e parë grafike e Intelit Xe, megjithatë, nuk do të kushtojë 200 dollarë

 

Inteli do ta prezantojë kartelën e vet të re grafike Xe në vitin 2020, por nuk pritet që këto modele do t’i largojnë brenda natës nga froni kartelat grafike Nvidia dhe AMD.

Gjatë fundjavës, kartelat grafike të Intelit e kishin një marketing të papritur, kur një përkthim i gabuar sugjeroi se ajo do të kushtonte rreth 200 dollarë, raporton TweakTown.