Tech

Apple ofron një milion dollarë për ata që gjejnë lëshime në pajisjet e saj

Apple ofron një milion dollarë për ata që gjejnë lëshime në pajisjet e saj
Foto: Getty Images

Apple ka rritur masivisht shifrën që po ofron për hakerët që mund të gjejnë dobësi në iPhone ose Macs. Shifra prej një milion dollarëve e ofruar është larg shpërblimi më i lartë i ofruar nga ndonjë kompani e madhe teknologjike.

Kjo është ngritje nga 200 mijë dollarë dhe programi në vjeshtë do të jetë i hapur për të gjithë. Më herët, ky program ishte i hapur vetëm për të ftuarit nga kompania.