Tech

Adobe Photoshop dhe Premiere Elements 2020 vijnë me vegla të reja AI

 

Nëse jeni fotograf ose videograf mund të jetë mjaft konfuze kur bëhet fjalë për përdorimin e veglave më të avancuara të editimit, si për shembull Adobe Photoshop ose Premiere Elements.

Edhe pse këto janë vegla jashtëzakonisht të fuqishme, të favorizuara nga më të suksesshmit në industri, ato gjithashtu mund të jenë të vështira për përdoruesin mesatar për shkak të numrit të madh të funksioneve që janë në dispozicion, raporton Ubergizmo.