Tech

MSI-ja përgatit pllakën amë MEG X570 Unify në dizajn të errët

MSI-ja përgatit pllakën amë MEG X570 Unify në dizajn të errët

Ndriçimi RGB është në trend dhe ka përparuar shumë gjatë viteve të fundit, ndërsa mund të gjendet në pothuajse çdo gjë që e ka fuqinë përkatëse.

Megjithatë, ka nga ata përdorues që nuk janë adhurues të mëdhenj të ndriçimit shumëngjyrësh dhe e duan një pllakë amë krejtësisht të zezë apo kartelë grafike të zezë, raporton Guru3D.