Tech

Instagrami heq opsionin që të gjithë e përdornin shumë

Instagrami heq opsionin që të gjithë e përdornin shumë
 

“Instagram” është një nga rrjetet sociale më të përdorur në botë dhe së fundmi ka bërë disa ndryshime për përdoruesit e tij.

Teksa ka shtuar disa opsione të reja, “Instagram”-i ka vendosur që edhe të heqë disa opsione të vjetra.