Tech

Shqetësime rreth monedhës së re të Facebookut - Libra

Foto: Getty Images
 

Shefi ekzekutiv i Facebookut, Mark Zuckerberg, do të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve këtë muaj mbi planet e rrjetit social për të nxjerrë një monedhë digjitale që do të përdorej në të gjithë botën, njoftuan zyrtarët të mërkurën.

Në një deklaratë të komisionit të Shërbimeve Financiare të kësaj Dhome thuhej se Zuckerbergu do të ishte dëshmitari i vetëm në seancën dëgjimore mbi “kontrollin e Facebookut, ndikimin e tij në shërbimet financiare dhe sektorin e strehimit”.