Tech

Apple me plan riparimi falas për iPhone 6 dhe 6S

Apple me plan riparimi falas për iPhone 6 dhe 6S

Kompania prestigjioze e teknologjisë, Apple, ka nisur një plan riparimi falas për modelet iPhone 6 dhe iPhone 6S të cilat kanë probleme me mbushje të baterisë.

“Jo të gjithë iPhone 6 dhe 6S janë të përfshirë”, thekson uebfaqja “MacRumors”, që shton se telefonat më të prekur nga problemi janë shitur midis tetorit 2018 dhe gushtit 2019.