Tech

Galaxy Fold së shpejti në dispozicion në më shumë vende

 

Disponueshmëria e telefonit Samsung Galaxy Fold së shpejti do të zgjerohet në më shumë vende, sipas The Korea Herald.

Japonia, Meksika, Polonia dhe Zvicra do të shtohen në listën e vendeve ku Fold do të jetë në dispozicion, ku këto vende do t’i bashkohen tregjeve të Koresë së Jugut, Shteteve të Bashkuara, Britanisë së Madhe, Gjermanisë, Francës dhe Singaporit, raporton GSMArena.