Tech

Inteligjenca artificiale dhe njohja e emocioneve njerëzore

 

Inteligjenca artificiale i ka bërë hapat e parë drejt njohjes së emocioneve njerëzore.

Gjatë viteve të fundit është shfaqur një kërkesë gjithnjë e më e madhe për teknologjitë, të cilat do t’i njihnin dhe do të përshtateshin me sjelljen dhe emocionet njerëzore.