Tech

Prezantohet droni eVTOL, mund të transportojë ngarkesa të rënda

 

Ndërmarrja që merret me makinat fluturuese për qarkullim urban, Volocopter është përqendruar që të avancojë sa më shumë sistemin e transportit të udhëtarëve në lartësi.

Por tani, kompania e re gjermane ka prezantuar dronin e ri eVTOL, me mundësi të ngritjes dhe uljes vertikale, të krijuar për të transportuar ngarkesa të mëdha mallrash, pa ndonjë pilot në bord, transmeton KohaJone.