Tech

Samsungu paralajmëron një lloj tjetër të telefonit fleksibil

 

Samsungu mund të ketë filluar të punojë në një telefon tjetër fleksibil pas Galaxy Fold. Tashmë ka pasur thashetheme se kompania e Koresë së Jugut po e planifikon një telefon që paloset vertikalisht në vend se horizontalisht, gjë që për nga funksionaliteti do ta afrojë me modelet e palosshme nga e kaluara, raporton Neowin.

Samsungu tani e ka publikuar një video teaser, i cili e paraqet formatin e ri, por tani për tani nuk ka asnjë informacion nëse dhe kur do të zbatohet kjo ide në ndonjë produkt konkret.