Tech

Blizzard e konfirmon Diablo IV, publikohet edhe traileri i gameplay

Blizzard e konfirmon Diablo IV, publikohet edhe traileri i gameplay
 

Pasi që u shfaqën disa informacione të rrjedhura, Blizzard ka prezantuar edhe zyrtarisht Diablo IV gjatë BlizzConit. Kompania e filloi konferencën e saj me një trailer mbresëlënës dhe brutal gotik, i cili i ofron pamjet e para se si do të duket loja RPG, raporton Engadget.

Blizzard ka konfirmuar se Diablo IV do ta paraqesë rikthimin në versionin e errët, gotik, mesjetar të Ferrit nga seria Diablo. Mund të priten luftra brutale për të cilat njihet franshiza, numër i madh i monstrumëve dhe numër i madh i gjësendeve dhe pajisjeve për grumbullim.