Tech

Inteli pohon se desktop procesorët 10nm do të arrijnë në fillim të vitit të ardhshëm

Inteli pohon se desktop procesorët 10nm do të arrijnë në fillim të vitit të ardhshëm

Më herët këtë muaj, Inteli ka konfirmuar që planet e kompanisë për lansimin e procesorit do t’i përfshijnë modelet 10nm, me çfarë kompania i ka mohuar thashethemet se nuk do të plasojë në treg desktop çipa 10 nm, raporton Overclock3D.

Tani raporti i sajtit IT World Canada sugjeron që Inteli do të jetë i gatshëm t’i prezantojë desktop procesorët 10nm "herët në vitin e ardhshëm" dhe gjithashtu pretendon që prodhimi i kompanisë i çipave 10nm po përparon shumë mirë dhe se Inteli është i kënaqur me stoqet që i ka.