Tech

Dell sjell monitorin 27 inçësh 4K, me veglën e integruar për kalibrim

Dell sjell monitorin 27 inçësh 4K, me veglën e integruar për kalibrim

Kompania Dell e ka prezantuar monitorin e vet më të ri, të emërtuar UP2720Q. Ky model 27-inçësh është krijuar për përdoruesit që kanë nevojë për monitor për procesim të fotografive dhe videove me saktësi të përmirësuar të ngjyrave, raporton Ubergizmo.

Monitori Dell UP2720Q vjen në rezolucion 4K, dhe sipas kompanisë, do të jetë modeli i parë i kësaj madhësie dhe rezolucioni që vjen me colorimeter të integruar.