Tech

Apple do ta angazhojë Valve për helmetën e vet AR

Apple do ta angazhojë Valve për helmetën e vet AR

Apple prej kohësh ka plane të krijojë helmeta për realitet të shtuar (AR), ndërsa sipas parashikimeve të mëparshme vitin e ardhshëm mund ta shohim një pajisje të tillë nga kompania nga Kupertino, raporton Ubergizmo.

Tani raporti i DigiTimes zbulon më shumë detaje në lidhje me pajisjen AR, ndërsa bazuar në burimet Apple aktualisht po bashkëpunon me kompaninë Valve për ta helmetën AR, shkruan KOHA Ditore. Kjo është shumë interesante sepse nuk do të ishte hera e parë që Valve të bashkëpunojë me një kompani për zhvillimin e një teknologjie të këtillë. Disa vite më parë, Valve dhe HTC e zhvilluan helmetën HTC Vive VR.