Tech

ITV dhe BBC prezantojnë konkurrentin e ri të Netflixit

ITV dhe BBC prezantojnë konkurrentin e ri të Netflixit

Grupet audiovizuale britanike BBC dhe ITV prezantuan në Britaninë e Madhe “BritBox”, shërbimin e tyre që synon të konkurrojë gjigantin amerikan Netflix.

BBC dhe ITV njoftuan përveç të tjerave se kishin arritur një marrëveshje me transmetuesit Channel 4 dhe Channel 5, për të dyfishuar programet e tyre.