Tech

NZXT prezanton audio-sistemin i ri për gejmerë

NZXT prezanton audio-sistemin i ri për gejmerë

MXER është stacioni për kontroll të zërit (çmimi prej 100 dollarësh), dhe karakterizohet nga miksimi preciz i zërit/lojës, me fader të nivelit të studios. I pranishëm është Nahimic 7.1 Surround me koneksion USB, Wolfson DAC me konvertim digital-to-analog me cilësi të lartë 24bit/96kHz.

Platforma STND për kufje ka çmim të rekomanduar prej 50 dollarësh. Ajo karakterizohet nga kualiteti cilësor i punimit dhe korniza prej çelikut. I pranishëm është kalimi automatik i zërit - vendosja e kufjeve në STND, kur lidhet MXER, e kalon automatikisht zërin në altoparlantë, shkruan KOHA Ditore. Heqja e kufjeve nga STND e kthen zërin në kufje.