Tech

Sa është i qëndrueshëm Pixel 4 XL

Sa është i qëndrueshëm Pixel 4 XL

Telefonat Pixel, të dizajnuar dhe krijuar nga kompania Google, do të duhej të paraqesin telefonat idealë Android.

Të paktën sipas Google. Kjo pa dyshim funksionon në fushën e softuerit, por në fushën e harduerit situata është krejt tjetër.