Tech

AOC paralajmëron monitorët e rinj nga partneriti me Porsche

AOC paralajmëron monitorët e rinj nga partneriti me Porsche

Kompania AOC i ka paralajmëruar dy modele të reja në kuadër të linjës së saj të monitorëve, të cilët u krijuan në bashkëpunim me studion e dizajnit Porsche.

Modelet U32U1 dhe Q27T1 janë dy pajisje krejtësisht të ndryshme, raporton TechPowerUp.