Tech

Patenta nga Samsung zbulon planet e kompanisë për një telefon me ekran të dyfishtë

Patenta nga Samsung zbulon planet e kompanisë për një telefon me ekran të dyfishtë

Telefonat e palosshëm, me ekranet fleksibil dhe të palosshëm ngadalë po bëhen një ëndërr për prodhuesit e telefonave dhe ekspertët e teknologjisë.

Konsumatorët, megjithatë, janë ende në kurthin e të metave të pajisjeve të tilla eksperimentale.