Tech

Samsungu rifreskon orët e mençura me funksione të reja

Samsungu rifreskon orët e mençura me funksione të reja

Samsungu po sjell në orët e veta të mençura Galaxy Watch dhe Galaxy Watch Active funksione të reja, të cilat janë prezantuar me Galaxy Watch Active 2 të ri. Në mesin e tyre janë mundësitë e reja të asistentit Bixby, më shumë opsione për modifikimin e pamjes për skinë, opsione të reja të Samsung Health dhe interfejs touch bezel për Galaxy Watch Aktiv, raporton The Verge.

Shtimi i interfejsit touch bezel në Galaxy Watch Active do të duhej të jetë veçanërisht i dobishëm, pasi që modeli nuk posedon kornizën rrotulluese të pranuar mirë, e cila kishte zbukuruar modelet e mëparshme. Një interfejs i tillë punon shkëlqyeshëm në Galaxy Watch Active 2 të ri, kështu që supozohet që modeli i mëparshëm do ta sigurojë një përvojë të ngjashme.