Tech

Apple mund të përdorë panele Samsung OLED vetëm për modelet iPhone Pro të 2020

Apple mund të përdorë panele Samsung OLED vetëm për modelet iPhone Pro të 2020

Samsungu si duket ia ka dalë në përpjekjet e veta për ta bindur Apple që t’i përdorë panelet Y-OCTA OLED të kompanisë së Koresë së Jugut. Vitin e kaluar kishte thashetheme se iPhone 2019 do t’i përdorin këto panele, por kjo nuk u realizua.

Tani ETNews raporton se Samsungu do të jetë furnizuesi ekskluziv i paneleve OLED për iPhonët 5.4 inçësh dhe 6.7 inçësh.