Tech

Samsung Galaxy S11+ do të mund të ketë sensor Bayer 9-to-1 në kamerën e vet 108MP

 

Samsungu është duke punuar shumë në linjën e telefonave të vet Galaxy S11, ndërsa sipas informatorit të Ice Universe, modeli i ardhshëm Galaxy S11+ do të ketë sensor 108MP me teknologji Bayer 9-to-1, raporton GSMArena.

Në një tweet të veçantë, informatori e tregoi dizajnin e telefonit, i cili tregon që seria Galaxy S do ta pranojë dizajnin e linjave Galaxy A dhe M me një sllot të madh drejtkëndor në këndin e sipërm të majtë.