Tech

Rrjedhin fotografi të telefonit të ri të palosshëm të Samsungut

 

Galaxy Fold mban titullin e “telefonit të parë të palosshëm”. Muajin e shkuar, Motorola prezantoi një telefoni të palosshëm vertikalisht, RAZR, dhe tani Samsungu ka paralajmëruar diçka të ngjashme.

Fotografi të kësaj pajisje kanë nisur të qarkullojnë online dhe kjo ka nxitur raportimet se ky është telefoni i ardhshëm “Galaxy Fold”.