Tech

Samsungu mund të prezantojë TV të vërtetë me “kornizë zero” gjatë CES 2020

Samsungu mund të prezantojë TV të vërtetë me “kornizë zero” gjatë CES 2020

Samsungu së shpejti mund ta përmbushë premtimin e vet, të cilin e bëri dikur, se do të prezantonte televizorë pa kornizë fare. Burimet sugjerojnë që kompania e Koresë së Jugut planifikon të prezantojnë TV-në 'zero bezel' gjatë ngjarjes CES 2020 në fillim të këtij muaji, ndërsa prodhimi në masë i televizorit do të fillojë në shkurt.

Detaje më konkrete nuk janë në dispozicion, por sugjerohet që dizajni do të konceptojë ekran dhe shtëpizë kryesore të TV më të ngjitur, për t’i eleminuar kornizat e zakonshme, dhe kjo do të zbatohet për modelet 56 inçë e më lartë.