Tech

Samsung Odyssey G9 është ekran i lakuar 49-inçësh

Samsung Odyssey G9 është ekran i lakuar 49-inçësh

CES 2020 ende nuk ka filluar zyrtarisht, por kjo nuk po e pengon kompaninë Samsung që ta prezantojë serinë e vet Odyssey të gaming monitorëve QLED. Odyssey G9 vjen me ekranin e parë të lakuar në botë 1000R dhe rifreskim prej 240Hz, raporton Overclock3D.

Odyssey G9 i ri vjen me ekran 49-inçësh 5120 x 1440p (dual-wide 1440p), ka certifikim dhe mbështetje DisplayHDR 1000 dhe mbështetje për rifreskim të sipërpërmendur deri në 240Hz. Displeji gjithashtu u ofron përdoruesve një reagueshmëri prej 1ms dhe mbështetje për teknologjinë AMD FreeSync 2 dhe është kompatibil me G-Sync.