Tech

Samsung krijon “tastierën e padukshme”

Samsung krijon “tastierën e padukshme”

Kompani Samsung ka krijuar një tastierë "të padukshme", e cila lejon përdoruesit të shkruajnë direkt në një tavolinë ose në çdo sipërfaqe të sheshtë, pa pasur nevojë të mbajnë telefonin, shkruan Kosovapress, transmeton Koha.net

Tastiera mbështetet në inteligjencën artificiale dhe pajisjet e kamerave selfie, të cilat duhet të njohin lëvizjet e shoqëruara dhe t'i kthejnë ato në shtypje në ekran.